Spletne aplikacije in spletne strani

 

Izdelujemo spletne aplikacije in spletne strani po naročilu. Uporabljamo tehnologije: ASP.NET, HTML, CSS, Microsoft SQL Server,  Microsoft Access, SQLite, ...

 
 

Sistem za upravljanje vsebin

 
Razvili smo sistem za upravljanje vsebin, ki omogoča urejanje in vzdrževanje vsebine spletnih strani brez znanja označevalnega jezika HTML. Urednik spletne strani tako lahko samostojno spreminja besedila, slike in druge elemente spletne strani brez pomoči podjetja ali osebe, ki je stran izdelalo.
Seveda je na tržišču teh sistemov ogromno, prednost našega pa je, da ga v celoti in brez večjih stroškov prilagodimo potrebam naročnika. Namreč potrebe naročnikov so tako različne, da splošni sistemi za urejanje vsebine enostavno niso več dovolj.
 
Klikni tukaj za več informacij ...
 
 

Spletne aplikacije in spletne strani

 
Izdelujemo spletne aplikacije in spletne strani po naročilu.

Za izdelavo spletnih aplikacij in naprednih spletnih strani (t.i. "dinamičnih spletnih strani) uporabljamo tehnologijo ASP.NET in orodje Microsoft Visual Studio. Glede na obseg vsebine spletne aplikacije ali spletne strani uporabljamo podatkovne baze Microsoft SQL Server, Microsoft Access in SQLite.

Za izdelavo preprostih spletnih strani (t.i. "statičnih" spletne strani, ki ne potrebujejo sistema za upravljane vsebine) uporabljamo standardni HTML jezik.
 
Klikni tukaj za več informacij ...